Elements of Dessert (Migoya Francisco J.)(Pevná vazba)
Výrobce: John Wiley & Sons Inc
EAN: 9780470891988
Výrobní číslo: 9780470891988
In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institute of America, takes you on a guided tour through the innovative flavors, ingredients, and techniques in the thrilling world of desserts. He begins with the fundamental elements--such as mousses, doughs, and ganaches-- revealing in each recipe how to incorporate these building blocks into inventive, unforgettable delicacies. Chef Migoya then explores basic pastry methods and dessert and menu composition principles in 200 recipes and variations in the essential groups of pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed-around desserts, and cakes and petits fours. Inspirational and instructive photographs display steps, techniques, and finished desserts.
Cena 2 013 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Elements of Dessert (Migoya Francisco J.)(Pevná vazba)
Zobrazit historii ceny Elements of Dessert (Migoya Francisco J.)(Pevná vazba)
Historie nejnižsí ceny Elements of Dessert (Migoya Francisco J.)(Pevná vazba). Porovnání obchodů, které prodávají Elements of Dessert (Migoya Francisco J.)(Pevná vazba).
Rozprávky podża H. Christiana Andersen
Sambo tu již nebydlí?
English Vocabulary in Use: Advanced Bo
Praha rudolfínská - Fučíková Eliška
Pod hladinou - Samolepková knížka
Žoldnéřské války
- Homola Bořek
Trojanová Irena: Hodnocení Učitelů
Kuby Clemens Léčení - Zázrak v nás
Receptář - Celoroční průvodce houbaře
Domino
Zaklínač II. - Meč osudu
SUZUKI ŠUNRJU Zenová mysl, mysl začáte

























