Džem z lesních borůvek extra Speciální 220g - Grešík
Výrobce: Grešík
EAN: 8595122315689
Složení: lesní borůvky, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 210 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré sebra
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 210 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré sebra
Parametry
| - z toho cukry | 38,1 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
| / z toho cukry | 38,1 g |
| / z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Alergeny | Alergeny |
| Bílkoviny | 0,4 g |
| Energie | 686 kJ/164 kcal |
| Hmotnost | 220 g |
| Kategorie produktu | Kategorie produktu |
| Produkt je zařazen do kategorie | Bez laktózy |
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
| Sacharidy | 38,8 g |
| Tuky | 0,1 g |
| Výrobce | Valdemar Grešík, ČR |
| Výživové hodnoty na 100 g výrobku: | Nadpis |
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| bílkoviny | 0,4 g |
| energetická hodnota | 686 kJ / 164 kcal |
| sacharidy | 38,8 g |
| tuky | 0,1 g |
Cena od 89 Kč - 131 Kč v 4 obchodech
Obchody, které prodávají Džem z lesních borůvek extra Speciální 220g - Grešík
Zobrazit historii ceny Džem z lesních borůvek extra Speciální 220g - Grešík
Historie nejnižsí ceny Džem z lesních borůvek extra Speciální 220g - Grešík. Porovnání obchodů, které prodávají Džem z lesních borůvek extra Speciální 220g - Grešík.
Sir Winston Collection box 3x10 nálevo
Šípek - ibišek bio porc. dvoukomorový
Apotheke Malina+jahoda s echinaceou ča
Megafyt Bylinková lékárna Řepík n.s.20
Apotheke Rakytníkový čaj 20x2.5g n.s.
Fytopharma Ostropestřec mariánský plod
Apotheke Průduškový čaj 20x2g n.s.
English Tea Shop Prémiová plechová kaz
Apotheke CoolTea Brusinka s malinou ča
Sonnentor Čepice plná spánku čaj BIO
Megafyt Ovocný Zázvor s medem a citrón
Megafyt Bylinková lékárna Mateřídouška




























