Cukrářská výroba III - diskuze
Výrobce: Kanzelsberger
EAN: 9788073331399
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Cena od 255 Kč - 330 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Cukrářská výroba III
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Súľovské vrchy, Javorníky 1:50 000 - n
Jak na permakulturní design - Koupili
Houby
Co řeknete, až pozdravíte
Vzpomínání od myslivecké plotny
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Divoká zv
Bušek Ivan: Sbírka úloh z matematiky p
Svobodová Vlasta, Svoboda Miroslav, Ve
Kuby Clemens Léčení - Zázrak v nás
Jannes Hannu, Roberts Owen,: Ptáci naš
KALANITHI PAUL When Breath Becomes Air
Vinnetou a Old Shatterhand - 2 CD (Čte

























Přidat dotaz