SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena - diskuze

Cukrářská technologie
					 - Půlpánová Alena
0
0 hodnocení

Výrobce: R PLUS

EAN: 9788090409316

Výrobní číslo: 9788090409316

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení – zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.

Parametry

AutorAlena Půlpánová
Jazykčeský;
NakladatelstvíR plus
Počet stran286; 3
Rok vydania2013
Rok vydání2013
Vazbavázaná
jazykcs
ŽánrŽánr

Cena od 321 Kč - 455 Kč v 6 obchodech

Dotazy, recenze a diskuze k Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky