Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Dostálová Jana - diskuze
Výrobce: Forsapi
EAN: 9788090382084
Výrobní číslo: 100016277656
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka v Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová od authora Jana Dostálová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Jana Dostálová |
| Jazyk | ; český |
| Nakladatelství | Forsapi |
| Počet stran | 54; 56 |
| Rok vydání | 2008 |
| Vazba | brožovaná |
| Žánr | Žánr |
Cena od 102 Kč - 129 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Dostálová Jana
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení





































Přidat dotaz