SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Dostálová Jana - diskuze

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek
					 - Dostálová Jana
0
0 hodnocení

Výrobce: Forsapi

EAN: 9788090382084

Výrobní číslo: 100016277656

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka v Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová od authora Jana Dostálová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Parametry

AutorJana Dostálová
Jazyk; český
NakladatelstvíForsapi
Počet stran54; 56
Rok vydání2008
Vazbabrožovaná
ŽánrŽánr

Cena od 102 Kč - 129 Kč v 4 obchodech

Dotazy, recenze a diskuze k Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Dostálová Jana

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky