Cejlonská skořice mletá, vysoká kvalita, 5 kg
Výrobce: Planteon
EAN: 05902605203730
Cejlonská skořice mletá, vysoká kvalita, 5 kgSkvělá koření s neodolatelnou vůní – cejlonská skořice mletáSkořice je jedním ze základních produktů, které by měli mít vždy po ruce lidé, kteří milují pečení koláčů, ale nejen to. Má široké použití v kuchyni i velkou skupinu milovníků své neodolatelné vůně, která se vyznačuje teplými, kořenitými tóny. Není proto divu, že je žádaným doplňkem k pečení nebo horkým nápojům zejména v podzimním a zimním období, kdy příjemně pomáhá zahřát tělo zevnitř navzdory teplotám panujícím za oknem.Skořice, kterou však většinou vidíme na pultech obchodů, je méně ušlechtilou odrůdou tohoto kořeněného koření. Cejlonská skořice se na rozdíl od tradiční vyznačuje jemnější chutí. Kdo jednou ochutná originální cejlonskou skořici, ten si všimne rozdílu a bude raději sáhnout po tomto vybraném koření.Objevte nový rozměr chutiPravá cejlonská skořice má čistě hnědou barvu, je jemná a sladká jak v chuti, tak i vůni, díky čemuž budou kulinářské experimenty s přídavkem skořice ještě příjemnější a rutinní ranní „malá černá“ získá nový rozměr. Skořice je kromě hřebíčku nepochybně jedním z nejoblíbenějších kořeněných koření. Je těžké si bez něj představit třeba jablečný koláč, vánoční pečivo nebo populárního svařáku.Jak vy
Cena 3 762 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Cejlonská skořice mletá, vysoká kvalita, 5 kg
Zobrazit historii ceny Cejlonská skořice mletá, vysoká kvalita, 5 kg
Historie nejnižsí ceny Cejlonská skořice mletá, vysoká kvalita, 5 kg. Porovnání obchodů, které prodávají Cejlonská skořice mletá, vysoká kvalita, 5 kg.
English Tea Shop Adventní kalendář Kom
Sonnentor Bazalka bio 15g
Rozmarýn 25 g BIO SONNENTOR
Sonnentor Lajošovo gulášové koření bio
Pepř černý celý 55 g BIO SONNENTOR
Garamské koření Masala mleté 35 g BIO
Skořice mletá (druh Cejlon) bio 40g
Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTO
Jalovec 35 g BIO SONNENTOR
Uzená sůl - mořská 150g
Sonnentor Fenykl celý BIO
Bio nebio s. r. o. Cejlonská skořice m

























