Časopis DIAstyl 6/2025 - diskuze
Výrobce: DIAstyl
Sacharidy nejsou nepřítel
V aktuálním čísle časopisu DIAstyl se dozvíte, proč sacharidy nejsou nepřítel diabetiků. Nutriční terapeut Miloslav Šindelář vysvětluje, že klíčem je kvalita a množství, nikoli úplné vyloučení. Díky jeho doporučením si můžete dopřát pečivo, ovoce i sladkosti bez výčitek – stačí vědět, jak na to. Nechybí ani silné příběhy – ultra běžec Adam Korecký popisuje, jak zvládl náročný závod Beskydská sedmička s diabetem 1. typu a také to, jak se na závod připravoval. Obsah
Aktuality:
V aktuálním čísle časopisu DIAstyl se dozvíte, proč sacharidy nejsou nepřítel diabetiků. Nutriční terapeut Miloslav Šindelář vysvětluje, že klíčem je kvalita a množství, nikoli úplné vyloučení. Díky jeho doporučením si můžete dopřát pečivo, ovoce i sladkosti bez výčitek – stačí vědět, jak na to. Nechybí ani silné příběhy – ultra běžec Adam Korecký popisuje, jak zvládl náročný závod Beskydská sedmička s diabetem 1. typu a také to, jak se na závod připravoval. Obsah
Aktuality:
Parametry
| Distribuce | CZ |
Cena 49 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Časopis DIAstyl 6/2025
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení































Přidat dotaz