Agar želírující látka 20 g - Grešík
Výrobce: Grešík
EAN: 8595122360009
Grešík Agar 20 g
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Použití: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení: Přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Skladování: Skladujte v temném, chládném a suchém místě.
Přírodní želatinový přípravek má v kuchyni všestranné využití.
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Použití: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení: Přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Skladování: Skladujte v temném, chládném a suchém místě.
Přírodní želatinový přípravek má v kuchyni všestranné využití.
Cena od 51 Kč - 55 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Agar želírující látka 20 g - Grešík
Zobrazit historii ceny Agar želírující látka 20 g - Grešík
Historie nejnižsí ceny Agar želírující látka 20 g - Grešík. Porovnání obchodů, které prodávají Agar želírující látka 20 g - Grešík.
Lustr 10 cm Broste GERD - tmavě šedý
Vykrajovátko růže - Jakub Felcman
Organizér na nástroje Caddy Aqua - Wil
Upevňovací šroub s těsněním rukojeti t
C.M.C. Petal powder PME
Casa Organica Síťovinový sáček - mini
Půdní rýhovací fréza Weibang WB TR126H
Sema Jojo dvojité
Rozptylovač plamene na sporák 18cm - O
Vykrajovátko zázvorka - Jakub Felcman
péče o boty PEDAG - Imprägnierer (000
Gel na jedlý papír - tuba 50g Modecor


























