Agar želírující látka 20 g - Grešík
Výrobce: Grešík
EAN: 8595122360009
Grešík Agar 20 g
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Použití: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení: Přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Skladování: Skladujte v temném, chládném a suchém místě.
Přírodní želatinový přípravek má v kuchyni všestranné využití.
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Použití: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení: Přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Skladování: Skladujte v temném, chládném a suchém místě.
Přírodní želatinový přípravek má v kuchyni všestranné využití.
Cena od 51 Kč - 55 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Agar želírující látka 20 g - Grešík
Zobrazit historii ceny Agar želírující látka 20 g - Grešík
Historie nejnižsí ceny Agar želírující látka 20 g - Grešík. Porovnání obchodů, které prodávají Agar želírující látka 20 g - Grešík.
Vykrajovátko maják - Jakub Felcman
Úhloměr k utahování šroubů, GEKO
Vykrajovátko dýně - Ibili
Lebka a dýně plastové vykrajovátko set
Těsnění odvzdušňovacího ventilu pro tl
Sáčky do šunkovaru 20ks na 3kg masa -
RDB 101 Zvonek 230V + wl.tlačítko 5000
Sprej směs RELEASE-A-CAKE 100ml PME
Blomus Stěrka na sklo černá VIPO
OLPRA Olovo sumcové 100 g
Sušený fermentovaný kvásek 30g - Kovan
Organizér na nástroje Caddy Aqua - Wil


























