3666 by Jiří Langmajer Coffee by Jiří Langmajer - Colombia, mletá, 500 g - diskuze
Výrobce: 3666 by Jiří Langmajer
Coffee by Jiří Langmajer - Colombia, mletá, 500 g
Kolumbie patří mezi největší světové producenty kávy, především jemné výběrové Arabiky.
Proti jiným státům disponuje hornatým terénem, díky kterému nabízí bohaté mikroklima pro pěstování kávovníků, a navíc se místní farmáři nemusejí obávat mrazů, které by mohly ohrozit úrodu.
Pěstuje se v pohoří zvané Kordillery, ve vysokých nadmořských výškách ve vulkanické půdě.
Colombia Rio Magdalena je jemná a vyvážená káva se středním až plným tělem.
Chuť je typická svou jemnou kyselostí, která je dobře vyvážená čokoládovým podtónem kandovaného ovoce, sušených datlí, rozinek a kakaa.
Kolumbii jsem si zamiloval při mých poznávacích cestách, a dokonce jsem měl příležitost na kávové farmě pracovat, vyzkoušet si sklizeň a následné třídění kávových třešní, snadná práce to tedy rozhodně není.
Nejvhodnější čas na kávu?
Pokud máte kávu jako jeden ze zdrojů energie během dne zaměřte se na konkrétní hodinu. Během dne totiž dochází se kolísání hladiny kortizolu a v případě, že si dáte kávu ve chvíli, kdy je hladina kortizolu na vrcholu, můžete tím narušit normální ranní produkci kortizolu a zatěžovat nadledvinky. Hladina kortizolu vyvrcholí kolem 8:30, poté začne klesat a kolem poledne jeho hladina znovu stoupne. Takže 9:30 až 11:00 je nejvhodnějším časem pro maxi
Kolumbie patří mezi největší světové producenty kávy, především jemné výběrové Arabiky.
Proti jiným státům disponuje hornatým terénem, díky kterému nabízí bohaté mikroklima pro pěstování kávovníků, a navíc se místní farmáři nemusejí obávat mrazů, které by mohly ohrozit úrodu.
Pěstuje se v pohoří zvané Kordillery, ve vysokých nadmořských výškách ve vulkanické půdě.
Colombia Rio Magdalena je jemná a vyvážená káva se středním až plným tělem.
Chuť je typická svou jemnou kyselostí, která je dobře vyvážená čokoládovým podtónem kandovaného ovoce, sušených datlí, rozinek a kakaa.
Kolumbii jsem si zamiloval při mých poznávacích cestách, a dokonce jsem měl příležitost na kávové farmě pracovat, vyzkoušet si sklizeň a následné třídění kávových třešní, snadná práce to tedy rozhodně není.
Nejvhodnější čas na kávu?
Pokud máte kávu jako jeden ze zdrojů energie během dne zaměřte se na konkrétní hodinu. Během dne totiž dochází se kolísání hladiny kortizolu a v případě, že si dáte kávu ve chvíli, kdy je hladina kortizolu na vrcholu, můžete tím narušit normální ranní produkci kortizolu a zatěžovat nadledvinky. Hladina kortizolu vyvrcholí kolem 8:30, poté začne klesat a kolem poledne jeho hladina znovu stoupne. Takže 9:30 až 11:00 je nejvhodnějším časem pro maxi
Cena 505 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k 3666 by Jiří Langmajer Coffee by Jiří Langmajer - Colombia, mletá, 500 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Termoska Tatonka Hot&Cold Stuff 0,75 l
Ion8 Leak Proof Lahev bez BPA Pink 500
ALLNATURE Kešu jádra 100 g
HERBEX Přeslička rolní 50g
Dr.Popov Čaj Zdravá játra 20x1.5g
Vivil Byliny 23 druhů bez cukru 120g
Ion8 Leak Proof Lahev bez BPA Aqua 100
Ion8 Leak Proof Lahev bez BPA Grey 500
ALLNATURE Arašídový krém s kešu, solí
Samahan instantní bylinný nápoj 10x4g
Dr.Popov Bonbony Šalvěj 70g
Náhradní uzávěr Hydro Flask Standard F























Přidat dotaz