10x Celiko bezlepková směs Bábovka 300 g
Výrobce: Celiko
EAN: 05900038001213
SMĚS NA PEČENÍ BÁBOVKY BEZLEPKOVÁ 300 g - CELIKO (SEZÓNNÍ PRODUKT) CELIKO (tyčinky, želé, směsi na pečivo) INGREDIENCE cukr, kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborový škrob, vláknina z čekanky, aroma, regulátor kyselosti: difosfáty; sůl, kypřící látka: uhličitany sodné. POPIS Vynikající směs pro pečení lahodné, klasické pískové bábovky. Na jejím základě připravíte také mramorovou bábovku, vynikající keks nebo vynikající muffiny. Je snadná a rychlá na přípravu. Skvěle se hodí nejen na vánoční stůl, ale vždy, když budete mít chuť na osvědčený domácí koláč. ZPŮSOB PŘÍPRAVY Připravte si na pískovou bábovku: - 1 balení koncentrátu těsta 300 g - 3 vejce - 140 ml oleje Výroba pískové bábovky: -Obsah sáčku s koncentrátem těsta nasypte do nádoby, přidejte VEJCE a vše společně promíchejte. Nakonec přidejte olej. Vše vypracujte mixérem asi 4 min. - Těsto přeložte do formičky (malé keksovky nebo malé formičky na bábovku). -Kamna v troubě při teplotě 180 °C po dobu cca. 40 minut. Po vyjmutí z trouby počkejte, až vychladne. - Těsto lze po upečení posypat moučkovým cukrem nebo zalít předem připravenou polevou. Připravte si na mramorovou bábovku: -1 balení koncentrátu těsta 300 g -3 vejce - 140 ml oleje - 1,5 lžíce
Cena 689 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají 10x Celiko bezlepková směs Bábovka 300 g
Zobrazit historii ceny 10x Celiko bezlepková směs Bábovka 300 g
Historie nejnižsí ceny 10x Celiko bezlepková směs Bábovka 300 g. Porovnání obchodů, které prodávají 10x Celiko bezlepková směs Bábovka 300 g.
Dehydrované jídlo Adventure Menu Kuře
Sušenky Sablés Caramel LA MÉRE POULARD
Biopekárna Zemanka Bio Bezlepkové poha
Expres Menu Zbojnická bašta
Flapjack bezlepkový brownie 60 g BIO C
Bonbóny ovocné bezlepkové 100 g BIO
MCLLOYD'S Bio Křupky kukuřičné s červe
Flapjack bezlepkový banán 60 g BIO CER
Těstoviny vřetena rýžové bezlepkové 30
Fisherman's Friend Máta bez cukru zele
Chlebíček cizrnový Crispins bezlepkový
Žvýkačky Hugo skořice 9g

























