Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Výrobce: IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva.
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Parametry
- z toho cukry | 47.4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1.4 g |
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Obiloviny obsahující lepek, Vejce |
Barva | Červená |
Bílkoviny | 9.5 g |
Distribuce | CZ |
Energetická hodnota | 1621 kJ |
Netto váha | 5000 g |
Sacharidy | 76.5 g |
Sůl | 1.1 g |
Tuky | 4.6 g |
Vlákniny | 1.7 g |
Cena 616 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Zobrazit historii ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Historie nejnižsí ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS. Porovnání obchodů, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS.
Bezlepkový chléb tmavý 500g LabetaLabeta Jogurtové knedlíky bez lepku 30Labeta Bezlepková směs univerzální 550Topnatur Low Carb Směs na pečení 250gGreenFood Nutrition Rychlý proteinový GreenFood Nutrition Low Carb PalačinkyGreenFood Nutrition Rychlý proteinový Amylon BIO Puding rýžový se skořicí a Hraška na zahušťování - jemná 1kgOlej na vymazávání ve spreji na pečeníBIO Bujón kuřecí v kostkách LABETA Bagetky bez lepku 400 g