Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725 - diskuze
Výrobce: Sanct Bernhard
EAN: 4250382204725
Výrobní číslo: AL_10719
Sanct Bernhard Zázvorové bonbony jsou vyrobeny z bio zázvorového kořene z kontrolovaného zemědělství. Zázvor má ostrou kořeněnou chuť, která stimuluje tvorbu žaludečních šťáv, slin a žluči. Tím podporuje trávení, mírní nevolnosti, i ty těhotenské, navíc je vhodný i při nachlazení. Bonbony se vyrábí tradičním způsobem vařením v měděných kotlích nad ohněm ručním tvarováním. Obsahují jen nejkvalitnější přírodní suroviny, ovocné a rostlinné výtažky.
Použití:
Bonbony cucejte dle potřeby. Jsou vhodné pro děti i dospělé bez omezení.
Doporučení:
Skladujte v suchu a při teplotách do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.
Složení:
Třtinový cukr, pšeničný bezlepkový sirup, regulátor kyselosti kyselina citronová, prášek ze zázvoru (1 %), extrakt ze zázvoru (0,15%)
Obsah:
170 g
Výrobce:
Krauterhaus, Sanct Bernhard, Helfensteinstrase 47, 733 42 Bad Ditzenbach
Použití:
Bonbony cucejte dle potřeby. Jsou vhodné pro děti i dospělé bez omezení.
Doporučení:
Skladujte v suchu a při teplotách do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.
Složení:
Třtinový cukr, pšeničný bezlepkový sirup, regulátor kyselosti kyselina citronová, prášek ze zázvoru (1 %), extrakt ze zázvoru (0,15%)
Obsah:
170 g
Výrobce:
Krauterhaus, Sanct Bernhard, Helfensteinstrase 47, 733 42 Bad Ditzenbach
Parametry
Distributor | Distributor |
Obsah | Obsah |
Složení | Složení |
Výrobce | Výrobce |
Cena od 119 Kč - 125 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Allnature Bílá čokoláda 500gBiopekárna Zemanka Bio Špaldová zvířátZemanka sýrovkyLifeLike Lískooříškový proteinový krémVIVANI Bio Mléčná čokoláda 100gHrudky lískooříškové 100 g BIO ZEMANKAAllnature Arašídové máslo s hořkou čokAllnature Lískooříškový krém 500gEnergit Pro řidiče tbl.42BIO Želé s ovocnou příchutí - ovoce 10Zemanka Vícezrnky BIODixi hroznový cukr se 7 vitamíny a cal
Přidat dotaz