Profikoření - Dusitanová sůl s JÓDEM (5kg) - diskuze
Výrobce: Profikoření
Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM
Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl
Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Vzhled a barva: bílá krystalická látka
Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.
Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny.
Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.
Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33
Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl
Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Vzhled a barva: bílá krystalická látka
Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.
Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny.
Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.
Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33
Parametry
Druh koření | Sůl |
Hmotnost | 5000 g |
Výrobce | Profikoření |
Cena 160 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Dusitanová sůl s JÓDEM (5kg)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Allnature Himalájská sůl růžová hrubá Zdravý den himalájská sůl jedlá růžováSůl himálajská růžová hrubá 5 kg COUNTWOLFBERRY Himalájská sůl růžová hrubá BrainMax Pure Keltská mořská sůl, vlhkAllnature Himalájská sůl 500 gSůl mořská jemná 1 kg BIO COUNTRY LIEmpower Supplements Himalájská sůl čerSůl himálajská bílá jemná 500 g 500gSůl himálajská růžová hrubá 500 g COUNSonnentor Ayurvédská kouzelná sůl jemnOrganis Organis Himalájská sůl růžová
Přidat dotaz